Меню
Количка

Блог - Любопитни факти и ревюта RSS Feed

25 Feb Каква е разликата между WiFi усилвател, повторител и разширител?
ivanov 0 40
Koлĸoтo дoмoвeтe ни cтaвaт пo-yмни, c пoвeчe cвъpзaни пpoдyĸти, тoлĸoвa пo-гoлямo нaтoвapвaнe пpeдaвaмe нa pyтepa cи, a иcĸaмe paвнoмepнo cвъpзвaнe – бeз знaчeниe ĸъдe ce нaмиpa ycтpoйcтвoтo.Двe бюджeтни peшeния, ĸoитo peшaвaт тoзи пpoблeм cъc cвъpзaнocттa ca WіFі пoвтopитeлитe и WіFі paзшиpитeл, cпoмaгaщи зa зacилвaнe нa вpъзĸaтa нa вaшитe бeзжичн..
15 Jun Селфи стик с поставка (трипод) + Bluetooth дистанционно - Видео ревю
0 50
Това е един универсален селфи стик с функция трипод и Bluetooth 3.0 дистанционно за отдалечено снимане.Използва се за iPhone / Android.Можете да разгледате и поръчате камерата от тук: Селфи стик с поставка (трипод) + Bluetooth дистанционноДопълнителна информация: Bluetooth дистанционното е съвместимо с Android 4.2.2 и с по-нови и с iOS 6.0 и по-нов..
15 Jun Как се отваря водоустойчивия кейс на Екшън камера GoPlus, модел SP1080p, 1920 х 1080, Full HD - ВИДЕО
0 121
В този клип ще видите, как се отваря водоустойчивия кейс на Екшън камера GoPlus, модел SP1080p, 1920 х 1080, Full HD. Можете да разгледате и поръчате камерата от тук:  Екшън камера GoPlus, модел SP1080p, водоустойчива, Full HD, 12MP, 1080P, 30FPS, пълен комплект..
07 Jun Какво трябва да знаем за мобилното проследяване
ivanov 0 202
Възможно ли е да се проследи телефон? В ерата на високите технологии, неговото откриване и проследяване изобщо не е никакъв проблем. Какви обаче са разпространените поводи за мобилно проследяване и как може да бъде извършено, това ще разберем в настоящия ни материал.Кога е необходимо мобилно проследяване и защо е предпочитано?Този процес може ..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)