Меню
Количка

Често задавани въпроси (FAQ)

Цените крайни ли са?

Всички цени в сайта са с начислен ДДС! При поръчване на определен продукт го получавате на цената, на която сте го заявили, стига да не е изчерпан като наличност, с което ние своевременно ще Ви уведомим!

Как да си купя продукт от сайта?

Когато желаете да закупите продукт, просто натиснете бутона "Купи". В количката Ви ще излезе списък с всички поръчани продукти. От тук можете да изтривате или променяте количества. На следващите страници попълнете Вашите данни, изберете най-удобните за Вас методи на доставка. Запознайте се с общите условия на сайта и натиснете бутона "Завършване на поръчката". Ще получите номер на поръчка, с който можете във всеки момент да проследявате статуса на Вашите поръчки.

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че се спрете на някой от нашите продукти, то тогава с цел по- добро обслужване и улеснение на поръчката, регистрацията е задължителна. Тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции. Ако искате да спестите време, може да използвате формата за бърза поръчка, която не изисква регистрация.

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка онлайн с регистрация в сайта ни, по телефона или по мейл.

Какви са сроковете за доставка?

Стандартният срок за доставка е до 3 работни дни

Каква ще е цената на доставката?

Цената на доставката е различна и зависи от това да ли стоката се доставя до офис на куриерска фирма или адрес. Също така зависи и от теглото на продукта и сумата на наложеният платеж.

Мога ли да поръчам онлайн, но да си взема поръчката на място от магазина?

Може да си вземете стоката от магазина ни на адрес: Магазин ТЕХНОСЕКТОР, гр. Шумен, ул. „Христо Ботев” 6

.

Не съм удовлетворен от продукта. Как да процедирам, за да го върна?

Проверете дали продуктът е годен за връщане и след това попълнете Формуляра за връщане на продукт или като заяви своето решение в писмен вид чрез посочения от technosector.bg  електронен адрес за кореспонденция: office@sia-pro.eu

В имейла се посочва банковата сметка и титуляра, по която Дружеството следва да възстанови платената сума.

Възстановяване на сумата се извършва в четиринадесет дневен срок от приемане на Стоката на посочения за връщане адрес, по банковата сметка, посочена от Потребителя.

При какви условия мога да върна пратката?

Всички стоки трябва да бъдат в същото състояние като при доставката, без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка с прилежащите аксесоари и документи;

Стоката трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка: аксесоари, дискове, ръководства, транспортна опаковка, оригинална гаранционна карта и всички документи, с която е била доставена;

Стоката трябва да бъде без следи от употреба, драскотини, наранявания, охлузвания, със защитни найлонови покрития, ако е имало такива и други външни белези;

Опаковката трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена;

Ако стоката е била придружена с подарък, трябва да се върне и подаръкът;

Ако стоката е с модифициран или изтрит софтуер, следва да бъде възстановен до фабричния инсталационен вид;

Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, си запазваме правото да изискаме такса за привеждането му в началния му вид (ако е възможно) или за покриване разликата в цената, получила се при продажбата на продукта като втора употреба, или по избор на клиента да му доставим продукта обратно за негова сметка.

Възможно ли е да направя промени по поръчката си?

Промяна може да бъде осъществена преди финализиране на поръчката. В случай , че сте завършили поръчката си, а е нужна промяна, може да се свържете с нас на телефон  0899 821 333.

За чия сметка са куриерските разходи при връщане или замяна на закупен продукт?

По чл.55 ал.2 от ЗЗП в 14-дневен срок от получаване на продукта, потребителят/клиентът има право да го върне към ТЪРГОВЕЦА, като заплати транспортните разходи. Връщането на продукта обратно на ТЪРГОВЕЦА трябва да бъде преди изтичането на 14-дневния срок.

Как ще ми бъде възстановена сумата, след връщане на закупен продукт?

Възстановяването на заплатената за продукта сума се извършва в 14-дневен срок от получаването му, в офиса на компанията ни. Осъществява се по избран от потребителя/клиента начин - по банков.

Каква информация е нужно да предоставя при направа на поръчка по телефона.

Нужно е да бъде посочен желания от Вас продукт, предлаган в нашия сайт, под формата на ID код на продукта или наименование на продукта.

Вашите име и фамилия, телефонен номер за връзка и адрес или офис на Куриерска фирма ЕКОНТ или СПИДИ за получаването на продукта.

Може да изберете подходящ офис на Еконт от ТУК

В случай, че имате технически проблем или затруднение, можете да направите поръчка в свободен текст на следния имейл адрес: office@sia-pro.eu или на телефонен номер 0899 821 333.

Мога ли да заменя вече закупен продукт и как?

Ако желаете замяна на закупен продукт, може да я заявите в 14-дневен срок от закупуването му чрез попълване на Форма за връщане/замяна на продукт . Можете да се възползвате от правата си по чл. 50 от ЗЗП, като имате предвид описаните условия в т.8б от „ Правила и условия за ползване“, както и в секция „Връщане на продукт“.

Може ли направена поръчка да бъде анулирана?

Направена поръчка може да бъде анулирана чрез свободен текст на имейл адрес: office@sia-pro.eu ; чрез позвъняване на телефон: 0899 821 333.

При натискане на бутон „Завърши поръчката“ нищо не се случва! Какво да правя?

Нужно е да проверите дали сте се съгласили с Общите условия, чрез поставяне на отметка:

Въвеждането на коректни данни в задължителните полета за попълване гарантира успешно завършване на поръчката.

С коя куриерска фирма се изпращат поръчките?

Онлайн магазин technosector.bg има договорни отношения с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС и СПИДИ