Меню
Количка

За нас

"СИА ПРО" ЕООД, ЕИК/ПИК 205094354 е българско дружество с основна дейност внос и търговия на електроника и компоненти за българския пазар. На българския пазар сме от 2018 години и дейността ни се простира на територията на цялата страна. Имаме опит във вноса и търговията, което ни позволява да бъдем по-гъвкави и иновативни в предложенията, които отправяме към Вас- нашите клиенти.

В България стремежът ни е да предлагаме най-ниската възможна цена на пазара, като същевременно я запазваме на нива нерално близки до доставните за продукта. Това е възможно, защото самите ние сме един от основните вносители в тази област. Посредством дългогодишните усилия, положени към усъвършенстване на предлаганите стоки, за момента можем да се поставим на едно от челните места по висококачествен подбор на стока. Нашият екип е лично ангажиран с избора на продукти и закупуването им става директно от завода производител в Китай. Нашето дружесто предлага не само стоки, но и услуги по поддръжката и ремонта им. Така можете на едно и също място да получите всички необходими аксесоари и помощ, свързани с ползването и ремонта на стоката, която поръчвате.

Онлайн магазин Technosector.bg се е превърнал в синоним за качествени и евтини стоки и коректно обслужване при пазаруване в Интернет.

Нашият интерактивен магазин предлага множество продукта на супер цени. Разгледайте атрактивните ни оферти от всеки компютър, таблет или телефон, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, от всяка точка на България!

Поръчайте онлайн GSM апарати, лаптопи, IT продукти, TV, видео, аудио, домакински електроуреди, дрехи, обувки, автоаксесоари и консумативи, полезни инструменти, камери, цифрови фотоапарати, хоби артикули.

От създаването си, онлайн магазин Technosector.bg непрестанно работи над усъвършенстване на продуктовия асортимент, за да може Вие, нашите клиенти, да сте винаги удовлетворени!

Доверете ни се и пазарувайте уверено в Интернет!