Меню
Количка

Срокове и доставка

Доставка

  • Продавачът доставя онлайн поръчаните стоки чрез куриерска фирма Еконт Експрес или Speedy или Speedy на посочен от клиента адрес (до входа на адреса или най-близкото място където е възможно да се паркира) или на посочен от клиента офис на куриерската фирма в зависимост от избора на клиента;
  • Продавачът извършва доставката на стоките само на територията на Република България;
  • Предлаганите стоки са съпроводени с необходимите документи и опаковка;
  • Стойността на услугата за доставка се калкулира от куриерската фирма и се заплаща от клиента.

 

Приемане на поръчка и изпращане:

·         Понеделник-Петък - от 09:00 ч. до 15:00 ч. - изпращане на същия ден. Срокът за доставка започва да тече, след като наш сътрудник се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката.При всички случаи, клиента ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 1 /един/ работен ден.

·         Събота - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.

·         Неделя - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.

·         Официални празници - Обработват се в следващия работен ден.

 

Времето за доставка обикновено е средно от 1 до 3 работни дни за стоки, които са налични в нашият склад. В страницата на продавача се посочва очакван срок за доставка на конкретни стоки, който има приблизителен и ориентировъчен характер и който не отменя уговорения със сключване на договора от разстояние срок на доставка по предходното изречение. Ако продуктът не може да бъде доставен, Technosector.bg се задължава да информира за това клиента.

Детайлите по отношение на доставката на стоките не представляват договорно задължение от страна на продавача за извършването на съответната доставка на конкретна дата. Съответно клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай, че датата, на която е било обявено от продавача, че ще достави стоката не е спазена;

Доставките се извършват от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа, с изключение на празнични дни. Изключение може да има за населени места със специален график на обслужване;

При доставка с куриер Еконт Експрес или Speedy в деня на доставка ще получите SMS от куриера, че имате пратка за получаване. Ако не бъдете намерен на уречените ден и място и няма друго лице, което да приеме пратката вместо Вас, куриерът оставя стикер, че е идвал и координати, на които да се свържете с него. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Ваша страна. Ако и на следващия ден не се свържете с нас или куриерската фирма, приемаме поръчката за анулирана. Клиентът има възможност да отвори и прегледа съдържанието на пратката преди да плати на куриера.

Technosector.bg или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят клиента по телефона или имейл, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Всички стоки са застраховани до момента на получаване и пристигат с документи за гаранция, касова бележка, пощенски паричен превод или фактура, ако има изискана такава.

Клиентът се съгласява, че удостоверяването за получената стока може да се извърши от лице, за което според обстоятелствата може да се направи извод, че ще предаде информацията на клиента - страна по договора.

Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци на - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, потребителят следва да ни уведоми в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, на тел. 0899 821 333.

Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с нас на тел 0899 821 333 за отстраняване на несъответствието.

Рискът от загуба или повреда на закупените продукти преминава върху клиента в момента, в който клиентът или посочено от него трето лице, различно от избраната от Technosector.bg компания за куриерски услуги приеме стоките.